English French German Spanish Russian
Forum Images - Ingame - Web Apps - Ryzom Community ForumHomeGuest

Web Apps


uiWebPrevious1uiWebNext

#1 [en] 

Images linked to forum posts often do not load (in game) and definitely do not refresh ever.

Example, the banner image at the bottom of this post. The image has never updated since first being loaded.

It should look like this one:


I understand that refreshing every image every time a thread is read would be intensive but at least refresh the images weekly or so. That used to be the way they worked in game, they would refresh every so often, these images haven't refreshed since at least December.

This lack of refresh makes posting maps that are updated a real chore.

---

An'Zhanto, Jeweler
Blessed by Ma-Duk
Guardian of the Theocracy
Eldest, Order of the White Lotus Guild Info

#2 [en] 

Interesting, I viewed this post using a different account and different install directory. The banner image (which I've never seen using that account/directory) is current. Viewed using this account/directory, the image is still from last December. If each client is caching the images for ingame display, how do we force the image cache to clear? What's more, if each client is downloading the images (which would make more sense) why aren't the images downloaded/refreshed every time like a typical web browser would?

---

An'Zhanto, Jeweler
Blessed by Ma-Duk
Guardian of the Theocracy
Eldest, Order of the White Lotus Guild Info

#3 [en] 

Simple workaround: Deleting the files in the Ryzom/Cache directory. Easy enough to add to a script to delete old data but really the client should be clearing that cache of outdated images at least based on timestamps.

---

An'Zhanto, Jeweler
Blessed by Ma-Duk
Guardian of the Theocracy
Eldest, Order of the White Lotus Guild Info

#4 [en] 

Both banners are the same for me :)

---


________________________

High Officer of Shuriiken
________________________


Facebook
Shuriiken's Page
A glimpse into Virg's life

I belong to the warrior in whom the old ways have joined the new
NB: Void respawn is where you can find the PVP, also willing to give lessons :)

#5 [en] 

Virg (atys)
Both banners are the same for me :)

Which is proof that the cache doesn't refresh, The play time on the signature banner should be 4 hours more. 10:50:26 in the signature (live data) as of this writing but the one in the body of my post is static at 6:49:38. Check this thread again in an hour and the signature banner will not advance because of the cache.

---

An'Zhanto, Jeweler
Blessed by Ma-Duk
Guardian of the Theocracy
Eldest, Order of the White Lotus Guild Info

#6 [en] 

I just tried on an alt, your signature seems to be up to date, different from the static screenshot.

There's a /cache folder in the game folder, maybe deleting everything in it would force the client to redownload stuff like forum images?

---

#7 [en] 

Mjollren (atys)
I just tried on an alt, your signature seems to be up to date, different from the static screenshot.

There's a /cache folder in the game folder, maybe deleting everything in it would force the client to redownload stuff like forum images?

I noted the cache folder above. ;)

What OS are you using, prehaps it's a Win 7 oddity.

---

An'Zhanto, Jeweler
Blessed by Ma-Duk
Guardian of the Theocracy
Eldest, Order of the White Lotus Guild Info

#8 [en] 

Yes, Windows 7.

The problem could be two-fold, depending on how often the API itself reflects changes in play time; for instance inventory information stays the same for about 10 minutes. In any case, a lack of refreshed information for months is clearly wrong ..

---

uiWebPrevious1uiWebNext
 
Last visit Thu Jul 19 00:03:55 2018 UTC
P_:

powered by ryzom-api