English French German Spanish Russian
client suddently starts to segfault after running fine for two days [linux 32bit x86] - Mutual GNU / Linux - Ryzom Community ForumHomeGuest

Mutual GNU / Linux


uiWebPrevious1uiWebNext

#1 [en] 

Hi all,

I tried out this game for a couple days, and everything went well, and the game is nice.

However, today I get segfaults in the client, a few seconds after logging in (I am able to see the world starting to appear and the other characters running around), and I cannot play anymore due to this:

Program received signal SIGSEGV, Segmentation fault.
[Switching to Thread 0xb5dec6e0 (LWP 1569)]
0xb756f9f5 in std::string::compare () from /usr/lib/libstdc++.so.6
(gdb) bt
#0 0xb756f9f5 in std::string::compare () from /usr/lib/libstdc++.so.6
#1 0x08860a3b in CGroupHTML::luaShowDiv ()
#2 0x08a8cd4b in CLuaIHM::luaMethodCall ()
#3 0x0996ff16 in ?? ()

The only thing I did differently today, was that I clicked on the "quit" icon while ingame, and chose to "go back to the character selection screen".
This triggered the first sigsegv (ever), and now every time I try to play, after a few seconds.. segfault.

Ciao

#2 [en] 

Hi Clodo,

The Linux client is derived from the Ryzom Core open source project (http://dev.ryzom.com)

Posting your problem at the Linux forum (http://dev.ryzom.com/projects/ryzom/boards/18) wil give the devs the quickest way to see and help you with your problem.

Last edited by Sywindt(Yubo) (8 years ago)

---

Sywindt | Game Master | EN, NL, de, fr

#3 [en] 

I see.. that's another registration though..
btw I tried again later and no SIGSEGV anymore.

Maybe there was something happening at that time in the game world that my client really didn't like :)
uiWebPrevious1uiWebNext
 
Last visit Wed Jul 17 21:16:47 2019 UTC
P_:

powered by ryzom-api