English French German Spanish Russian
after clicking play. the loading does not finish and the game then closes - TECHNICAL SUPPORT / WEB APPs BUGS - Ryzom Community ForumHomeGuest

TECHNICAL SUPPORT / WEB APPs BUGS


uiWebPrevious1uiWebNext

#1 Report | Quote[en] 

error message:
https://i.imgur.com/HDxMHFo.jpg

information from my computer:
https://i.imgur.com/Csf85ie.jpg

#2 Report | Quote[en] 

Not sure what the issue is there. Win7/32bit works for me just fine (amd hd integrated graphics).

Try changing video driver under ryzom configure to opengl/directx and ignore the suggestion game may give on startup regarding video driver with amd.

Maybe updating graphics drivers if possible may help.

---

Hello!

#3 Report | Quote[en] 

in drive: OpenGL
https://i.imgur.com/mzHtZ5M.jpg

thanks for trying

Last edited by Rapaz (1 month ago)

#4 Report | Quote[en] 

Rapaz
in drive: OpenGL
https://i.imgur.com/mzHtZ5M.jpg

Update graphics drivers from amd website if possible. You seem to be missing OpenGL.

---

Hello!

#5 Report | Quote[en] 

[EN] after updating all drivers with Driver Booster 7, the problem persisted

https://i.imgur.com/TOtshBj.jpg

To configure the game with the new drivers. I opened the game's configuration window, and clicked the "default" button to reset the settings. problem solved, started normally.

https://i.imgur.com/j526DI7.jpg

[PT] Após atualizar todos os drivers com o Driver Booster 7, o problema persistiu

https://i.imgur.com/TOtshBj.jpg

Para configurar o jogo com os novos drivers. Abri a janela de configuração do jogo e cliquei no botão "padrão" para redefinir as configurações. problema resolvido, iniciado normalmente.

https://i.imgur.com/j526DI7.jpg

Thank you! :)

Last edited by Rapaz (1 month ago)

uiWebPrevious1uiWebNext
 
Last visit Fri May 29 10:37:43 2020 UTC
P_:

powered by ryzom-api