Web Apps


uiWebPrevious1uiWebNext

#1

He there,

I want to use a banner in my signature, but I can't get it to work. Am I doing something wrong or isn't it working anymore?

[img]http://www.guildofsun.com/Webnodes/binary/w10/image_ 5341.jpg[/img]

#2

Elizabeth (Leanon)
He there,

I want to use a banner in my signature, but I can't get it to work. Am I doing something wrong or isn't it working anymore?

[img]http://www.guildofsun.com/Webnodes/binary/w10/image_ 5341.jpg[/img]

Part of the problem is that the link above returns a 404 error.

Last edited by Gorran (9 years ago)

---

No guild. No fame.
Gorran is my name.

#3

http://www.guildofsun.com/Webnodes/binary/w10/image_5341.jpg

Still?

seems like the bbcode for not showing tags put an space before the 5341

#4

Elizabeth (Leanon)
http://www.guildofsun.com/Webnodes/binary/w10/image_5341.jpg

Still?

seems like the bbcode for not showing tags put an space before the 5341

That woks and I do see that image in your signature. It was there even in the first post.

---

No guild. No fame.
Gorran is my name.

#5

Hmmm ... strange, I just realized, that I also don't see my avatarpicture.

I'm using the forum from outside with Internet Explorer 9. Will check in the evening, if I can see it with Chrome and ingame.

:)

#6

Elizabeth (Leanon)
Hmmm ... strange, I just realized, that I also don't see my avatarpicture.

I'm using the forum from outside with Internet Explorer 9. Will check in the evening, if I can see it with Chrome and ingame.

:)

Your avatar looks to be something that says tinypic across the top, I'm fairly sure that is not what you intended. :)

---

No guild. No fame.
Gorran is my name.

#7

Hehe, no, for sure not :) ... thanks for the hint.

#8

Okay, works from home. Seems like I have some blocker at work. Good to know. ;)
uiWebPrevious1uiWebNext
 
Last visit Sat Oct 31 19:58:59 2020 UTC
P_:

powered by ryzom-api