English French German Spanish Russian
Webig "wait" cursor isn't centered - Web Apps Bugs, Comments, Notes, Etc - Ryzom Community ForumHomeGuest

Web Apps Bugs, Comments, Notes, Etc


uiWebPrevious1uiWebNext

#1

On the Linux client, at least, the loading/wait cursor flops all over the place. If I want to start editing a post or click a link before the whole page loads, I have to guess where the cursor hot spot is, which is much more difficult with each of the four (?) frames being at a different point in a large circle. Besides which, it looks bad :P

#2

mouse cursor is generally jumping wildly. Without extensive macro usage you'll be more often dead than alive searching mouse cursor location rather than fighting or running for your life. I doubt thus that it is a web application problem. Under my impression it worsened two patches ago, since then, weapon/tool wielding in hand tool is extremely unreliable.

---

Daomei die Streunerin - religionsneutral, zivilisationsneutral, gildenneutral

#3

Daomei (Leanon)
mouse cursor is generally jumping wildly. Without extensive macro usage you'll be more often dead than alive searching mouse cursor location rather than fighting or running for your life.
Maybe you have hardware mouse disabled? I believe default shortcut is shift+f9. on game configuration window it's under input->mouse.

---

#4

Thanks for the hint, but no, unfortunately. I already tried switching hardware mouse on/off, but jumping mouse cursor is still present (while less, I believe, with hardware off), and tool or weapon wielding irreliability remains. Jumping during Web loading seems widely similar to me, only better visible and more obvious.

---

Daomei die Streunerin - religionsneutral, zivilisationsneutral, gildenneutral
uiWebPrevious1uiWebNext
 
Last visit Fri Aug 1 03:42:18 2014 UTC

Communauté de langue française | Deutschsprachige Community

P_0:

powered by ryzom-api